Bovenbouw (klas 4 t/m 5) Examenjaar Examentraining

Examentraining SE1 ’22

Het schooljaar is weer begonnen en voor je het weet, is het alweer schoolexamen week. Zorg ervoor dat je nu al weet wat je voor ieder vak moet kennen en kunnen!
Is jouw eerste schoolexamen van Duits leesvaardigheid? En vind je dit lastig? Meld je aan voor de online examentraining SE1 ’22 en ga goed voorbereid en zelfverzekerd je SE1 van Duits in!

Wat houdt de online examentraining SE1 ’22 in?
In één sessie van 2 uur bespreken wij alle veelvoorkomende vraagsoorten uit oud-examens. Wij werken in groepjes van maximaal 10 leerlingen, wat overigens heel fijn is, omdat je zo ook van elkaar leert. Iedereen komt aan het woord, het is zeker geen monoloog vanuit mijn kant. Er is voldoende tijd voor individuele vragen en de mogelijkheid om achteraf nog één op één online af te spreken.

Wat zeggen leerlingen over de examentraining van Mevrouw Duits?
Tot nu toe heb ik alleen erg leuke reactie gehad. Leerlingen zijn zelfverzekerd, weten eindelijk hoe ze de verschillende vraagsoorten moeten aanpakken en kunnen tijd sparen door uitsluitend te lezen wat nodig is om de vraag te kunnen beantwoorden. Wil je de reviews lezen? Klik hier.

Aanmelden
Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de online examentraining SE1 ’22? Stuur mij een whatsapp en vermeld hierin het volgende: je naam, mailadres, schoolniveau
Je ontvangt een Tikkie van mij en zodra de betaling is voldaan, ben je definitief aangemeld!
Uiteraard ontvang je dan een bevestigingsmail met alle benodigde info. Ongeveer een dag vóór de examentraining stuur ik de Zoomlink naar de betreffende meeting.
Let wel op: de vorige examentrainingen zaten al snel vol, mocht je serieus interesse hebben, wacht dan niet te lang.

Geen leesvaardigheid, maar iets anders?
Moet je een presentatie of gesprek houden, of bijvoorbeeld een brief schrijven? Daar kan ik jou ook bij helpen! Neem gerust contact met mij op en dan gaan wij samen kijken naar de mogelijkheden.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 32 jaar
• Native-speaker
° Duits docente sinds 2012 op het voortgezet onderwijs vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.