Examenjaar Examentraining

Online examentrainingen CSE tijdvak 1 ’22/’23

Eindexamen Duits
Ga je dit jaar examen doen? En vind je leesvaardigheid Duits lastig? Dan raad ik jou zeker aan een online examentraining te volgen. Dit kan in groepjes van maximaal 15 leerlingen, of individueel. Wil je meer weten over individuele examentraining? Stuur mij gerust een berichtje. Meer info over de examentrainingen Duits in groepsverband lees je hieronder:

Succes!
De online examentrainingen Duits van vorig jaar waren een groot succes! Niet alleen de leerlingen hebben er veel van geleerd, maar ook ik weet weer welke onderdelen ik aan mijn examentrainingen kan verbeteren. Lees hier de reviews van voorgaande leerlingen!
Wist je dat ik in totaal 10 jaar heb lesgegeven in examenklassen? Ieder jaar heb ik examentrainingen verzorgd voor alle niveaus. Sinds 2021 richt ik mij volledig op online examentraining Duits en bijles Duits. Met andere woorden: ik weet precies hoe de examenteksten in elkaar zitten!

Wat houdt een online examentraining Duits in groepsverband bij Mevrouw Duits in?
Naast de individuele online examentraining, bied ik (gezien de drukte) dit jaar ook meerdere online zittingen in groepsverband aan.
Kleinschalige groepjes van maximaal 15 leerlingen, waarbij je in twee zittingen gericht aan de slag gaat met de aanpak van de verschillende vraagsoorten, signaalwoorden herkennen en gebruiken, trucjes aanleren en toepassen en uiteraard is er genoeg ruimte voor individuele vragen. Daarnaast ontvang je een handige samenvatting met alle gegeven tips, woordenlijsten en laatste tips voor je eindexamen Duits.

Wat wordt er behandeld tijdens de online examentraining Duits bij Mevrouw Duits?
– vraagsoorten met bijhorende aanpak (incl. voorbeelden)
– handige tips en trucs voor het maken van CITO eindexamenvragen Duits
– signaalwoorden herkennen en toepassen
– zelf de nieuwe kennis leren toepassen en gezamenlijk bespreken
– ruimte voor individuele vragen

Welk materiaal ontvangt de eindexamenleerling tijdens de online eindexamentraining Duits?
– samenvatting met alle gegeven tips en trucs
– overzicht signaalwoorden betekenis en functie

Data en prijzen online examentraining Duits in groepsverband 2023 tijdvak 1

Een plekje reserveren?
Let op, er zijn per zitting 15 plaatsen beschikbaar. Stuur mij een bericht (het liefst via Whatsapp) en vermeld: je naam, mailadres en welke training je wilt volgen. Ik meld jou dan aan en stuur je een betaallink. Je kunt eenvoudig via iDEAL of Tikkie betalen en zo je reservering definitief maken. Een reservering kan niet worden geannuleerd, indien mogelijk kan er geruild worden naar een ander tijdstip.

Ik heb gereserveerd, en nu?
Ten eerste, wat leuk dat dat wij elkaar online gaan ontmoeten en heel goed dat je aan de slag wilt gaan met het eindexamen Duits! Je ontvangt een bevestiging via de mail.
Ik noteer je naam en mailadres en zet je op de lijst, zodat ik je een uitnodigingslink via Zoom kan sturen.

Lees meer informatie over individuele online bijles Duits en individuele online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 33 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *