Algemeen

Zwangerschapsverlof

Voordat je bijles Duits of examentraining Duits bij mij gaat reserveren, is het van belang om te weten dat ik rond eind oktober/begin november 2023 met zwangerschapsverlof zal gaan. Hoe lang dit verlof zal duren en wanneer het precies is, is lastig te voorspellen. Immers werk ik als zelfstandige en heb ik dit helemaal zelf in de hand.

Dit is mijn derde kindje en ik verwacht geen wekenlange pauze. Ik werk vanuit huis en heb ook mijn planning geheel zelf in de hand. Daarnaast wonen mijn ouders op loopafstand, waardoor ik het enorme geluk heb, altijd oppas in de buurt te hebben. Mocht het zo zijn, dat wij een les hebben gepland en deze niet kan doorgaan i.v.m. de bevalling, zal ik jou uiteraard op de hoogte stellen.

Gedurende deze periode zal ik ook geen betalingen vooraf aannemen, maar alle lessen achteraf factureren, om teleurstellingen te voorkomen.

Wat gebeurt er na het zwangerschapsverlof?
Uiteraard wil ik mijn werk zo snel mogelijk weer geheel oppakken, zodat er geen vertragingen ontstaan. Ik blijf in contact met mijn leerlingen/studenten via social media, zodat snel duidelijk zal worden wanneer de lessen weer als ‘vanouds’ zullen plaatsvinden.

Interesse in online bijles Duits of online examentraining Duits? Klik voor meer informatie.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw