Algemeen

Hoe ziet een bijles bij Mevrouw Duits eruit?

Je koopt een les of lespakket en plant na afloop hiervan samen met mij in wanneer jij les wilt hebben. Wil je eerst weten of ik beschikbaar ben op een bepaald moment? Geen probleem, neem contact met mij op via Facebook, Instagram of Whatsapp! Heel belangrijk: je zit nergens aan vast, je koopt géén abonnement!
Wél bied ik bepaalde voordelige lespakketten aan, als je interesse hebt, vind je hier meer info.
In het inschrijfformulier geef je aan in welke klas je zit en welke stof je wilt behandelen. Je kunt ook (foto’s van) bepaalde opdrachten uploaden, zodat ik mij kan voorbereiden op jouw persoonlijke bijles.
Gedurende de les gaan wij samen kijken naar de stof en krijg je uitleg van mij. Indien je je eigen opdracht wilt maken, gaan we hiermee aan de slag en anders leer je je nieuwe kennis toe te passen met behulp van een opdracht die je van mij krijgt. Tussendoor heb je natuurlijk tijd om vragen te stellen, zodat alles helder blijft.
Zorg ervoor dat je Zoom hebt geïnstalleerd en dat je camera en microfoon goed werken, dan zorg ik ervoor dat je een link krijgt waarmee je kunt inloggen.
Na afloop van iedere les krijg je de vraag of je de les wilt beoordelen. Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je dat zou doen!

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw