Heeft u ervaring in het geven van examentrainingen Duits?
Ik ben 10 jaar in het onderwijs werkzaam geweest en heb gewerkt in alle leerjaren. Gedurende mijn werk als docent bij het Luzac College in Arnhem heb ik intensieve examentrainingen Duits verzorgd, maar ook in het regulier onderwijs heb ik lesgegeven aan examenklassen, ze begeleid naar het eindexamen en heb ik mij altijd bezig gehouden met het centraal eindexamen Duits. Sinds maart 2022 richt ik mij volledig op Mevrouw Duits en heb ik een eigen online examentraining Duits ontworpen voor zowel VMBO, HAVO als VWO. Klik hier voor meer informatie over online examentraining Duits.

Is online bijles of examentraining Duits net zo goed als fysieke bijles of examentraining?
Ondertussen kan ik uit ervaring spreken dat een online bijles of examentraining net zo waardevol is als een fysieke les. Het gaat om de interactie en niet om de accommodatie. Gedurende mijn individuele online bijlessen en examentrainingen Duits ben ik constant in gesprek met de leerling. Het is dus zeker niet te vergelijken met een reguliere online les, zoals deze tijdens de Corona lockdown werden gegeven.

Voor welke onderdelen kan ik online bijles Duits boeken?
Ik geef online bijles Duits voor grammatica, spreekvaardigheid (gesprek en presentatie), leesvaardigheid, schrijfvaardigheid, opbouwen van woordenschat, enzovoort. Ondertussen heb ik ervaring met allemaal verschillende klanten en wensen: studenten die voor hun stage naar een Duitstalig land moeten en hun spreekvaardigheid en woordenschat willen opfrissen, leerlingen die vanuit het buitenland naar Nederland zijn geëmigreerd en voor het eerst Duits hebben op school, last-minute helpen bij het voorbereiden op kennistoetsen, noemt u het maar op.
Klik hier voor meer informatie over online bijles Duits.

Heeft u ook ervaring met MBO of HBO studenten?
Ik heb studenten van zowel MBO als HBO begeleid bij de voorbereiding op hun tentamens Duits. Denk hierbij aan International Management and Business of lerarenopleiding Duits studenten bijvoorbeeld.

Hoe kan ik een individuele online bijles of examentraining Duits boeken?
Heeft u interesse in online bijles of examentraining Duits? Dan kunt u het beste via Whatsapp contact met mij opnemen. Wij plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en bespreken samen het probleem en plannen dan eventueel gelijk de bijles of examentraining in. Voor het plannen van een kennismakingsgesprek heb ik alleen uw mailadres nodig.

Welk programma heb ik nodig voor de online bijles Duits of online examentraining Duits?
Ik geef alle online bijlessen en examentrainingen met Zoom. Dit kunt u hier gratis downloaden of openen via uw browser.

Hoe betaal ik de online bijles Duits of online examentraining Duits?
Buiten de periode rondom het eerste en tweede tijdvak van de centrale eindexamens, betaalt u de online bijles Duits en online examentraining Duits achteraf. Ik stuur een rekening en u kunt het bedrag binnen 2 weken overmaken. Wilt u liever betalen via Tikkie? Dat kan natuurlijk ook.
Wilt u online bijles Duits of online examentraining Duits in de periode van het eerste en tweede tijdvak (1 maand ervoor t/m de laatste afname van het cse Duits) inplannen, vraag ik u om het bedrag van tevoren over te maken. Dit, omdat deze periode voor mij het hoogseizoen is en ik er zeker van wil zijn dat ik geen leerlingen teleurstel.

Kan ik de geplande online bijles Duits of online examentraining Duits verschuiven wanneer ik bijvoorbeeld ziek ben of een andere afspraak heb?
Stuur mij gerust een berichtje en wij zoeken samen naar een ander tijdstip. Vaak kan ik ruilen met andere leerlingen, zodat wij er samen uitkomen. Let wel op dat dit rond het eerste en tweede tijdvak van de afname van de centrale eindexamens lastig kan zijn.

Maakt u ook verslagen of opdrachten tegen een vergoeding?
Nee, helaas maak ik geen verslagen of opdrachten die rechtstreeks ingeleverd moeten worden.
Wat ik wél doe: ik begeleid de leerling of student bij het maken van de betreffende opdracht of het verslag en corrigeer eventuele fouten.

Op welke dagen en tijdstippen kan ik de online bijlessen Duits en online examentraining Duits plannen?
Maandag t/m vrijdag 9:00 – 14:00, 19:30 – 20:30
Zaterdag & zondag 19:30 – 20:30

Kan ik ook taaltraining Duits boeken voor mijn werknemers?
Zeker, ondertussen heb ik meerdere zakelijke taaltrainingen Duits gegeven die ik zelf geheel op maat heb ontworpen. Stuur gerust een bericht voor meer informatie, zodat wij kunnen bespreken waarmee ik u van dienst kan zijn.

Kunt u Nederlandse website content vertalen naar het Duits?
Ook voor vertalingen kunt u contact met mij opnemen. Ik houd mij naast de online bijlessen en online examentraining bezig met het vertalen van verschillende websites of website content.

Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Via Whatsapp ben ik het beste te bereiken!