Algemeen

Vrijblijvend gesprek

Weet je nog niet zeker of je een bijles wilt boeken en wil je eerst liever even kennismaken en kijken naar wat ik voor jou kan betekenen? Dat is geen probleem, dan kunnen wij een vrijblijvend gesprek inplannen om te bespreken waar je tegenaan loopt en welke hulp jij nodig hebt bij het vak Duits.
Wil je dan meteen een bijles inplannen? Dan doen wij dat! Denk je er liever nog even over na en kom je hier later op terug? Dat is ook geen probleem!

Let wel op: tijdens dit gesprek geef ik geen inhoudelijke uitleg, beoordeel ik geen gemaakte opdrachten en/of verstrek ik ook geen oefeningen.

Neem gerust contact op met mij, dan kunnen wij snel een afspraak maken!

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *