Algemeen

Zakelijk

Naast bijlessen en examentrainingen voor middelbare scholieren, krijg ik veel zakelijke aanvragen voor trainingen van personeel en bijvoorbeeld hulp bij vertalingen. Uiteraard sta ik hiervoor open en begeleid ik u graag bij het verbeteren van de Duitse taalvaardigheid van u of uw personeel en kijk ik graag samen met u naar uw wensen.
Ik beheers zowel de Nederlandse als de Duitse taal op moedertaalniveau. Schrijven is altijd mijn passie geweest, waardoor ik zeker ook te benaderen ben voor het opstellen van content voor uw website.

Gezien bepaalde zakelijke diensten niet altijd zijn vrijgesteld van BTW, kunnen de uurtarieven afwijken van de reguliere bijlestarieven.

Neemt u gerust contact op met mij voor een vrijblijvend gesprek.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *