Bovenbouw (klas 4 t/m 5) Onderbouw (klas 1 t/m 3) Werkwoorden

Werkwoorden

Welkom in de wereld van “est tenten”, “eest eten eten”, “te test te ten tetten” en alle andere rare ezelsbruggetjes die horen bij het vervoegen van Duitse werkwoorden. Deze afkortingen klinken allemaal gek, maar ze helpen wél bij het onthouden van de uitgangen en maken het toepassen hiervan stukken makkelijker. Dus: heb je binnenkort een toets over Duitse werkwoorden? Dan ben je hier op de juiste plek.

Op dit moment heb ik nog niet alle informatie beschikbaar, omdat ik mij vooral (gezien de tijd van het jaar) heb gericht op het eindexamen. Gedurende de komende tijd ga ik mij richten op meer standaard onderwerpen, zodat ik een goede verzameling uitleg heb en je hier alles kunt vinden wat je nodig hebt. In de tussentijd dringend uitleg over een bepaald onderwerp nodig? Je mag uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Lees hier meer informatie over examentraining Duits of bijles Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *