Algemeen

Reactie HAVO 2021-1 scholieren.com

Vanochtend was het zo ver, het examen HAVO 2021 tijdvak 1. Heel spannend, omdat er vorig jaar dus géén eindexamen werd afgenomen en dit jaar ook niet bepaald makkelijk is geweest. Ik zelf heb de hele dag lesgegeven en mocht om 12 uur het eindexamen HAVO inzien. Vlak daarna werd ik gebeld door Wieke van scholieren.com om mijn eerste reactie te geven, wat een leuke ervaring! Volgende week mag ik weer op de examens Duits van VMBO en VWO reageren.

Lees hieronder mijn eerste reactie op het examen HAVO Duits 2021-1 zoals hij op scholieren.com staat:

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *