Examenjaar Examentraining

VWO 2021-1 tekst 5 antwoorden

In onderstaand filmpje laat ik zien wáár de antwoorden op de vragen over tekst 5 te vinden zijn, gezien ik van meerdere examenkandidaten heb gehoord dat dit één van de lastigere teksten uit het examen 2021-1 is gebleken.
Deze bespreking is anders dan mijn voorgaande online besprekingen, omdat ik hier gericht de goede antwoorden heb gemarkeerd en ik niet of nauwelijks in ga op de verkeerde antwoordmogelijkheden. Ik ben zelf van mening dat dit inderdaad een lastigere tekst is, zeker ook vanwege het onderwerp en het aantal lastige begrippen dat hierin staat. De vragen zelf variëren van redelijk moeilijk/misleidend (vraag 19, vraag 20) tot makkelijk (vraag 22).

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *