Algemeen

Online bijles Duits

Gedurende de lockdowns is het volgen van digitaal onderwijs uiteraard enorm gegroeid. Ik weet zelf uit ervaring dat het lastig is om gedurende een reguliere online les altijd voldoende aandacht te krijgen als leerling. Misschien snap je de stof niet helemaal, kun je je vraag nét niet meer stellen, of vind je het gewoon erg moeilijk om je te blijven concentreren en te motiveren. Eén op één gaat dit beter – ik heb alleen oog voor jou.

Wanneer je interesse hebt in online bijles Duits, maken wij eerst een afspraak voor een adviesgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 min en je hoeft je hier niet op voor te bereiden. Wij bespreken waar jij moeite mee hebt, welke hulp jij nodig hebt en uiteraard erg belangrijk: we leren elkaar kort kennen. Zo weet jij of je interesse hebt in online bijles van mij.

De online bijlessen hebben geen vast format of ritme, omdat ze allemaal individueel en persoonlijk zijn. Met de ene leerling ben ik vooral een mondeling examen aan het voorbereiden, spreek ik stukken tekst in om te helpen bij de uitspraak, terwijl ik met de ander juist grammatica oefeningen bespreek of woordjes overhoor.

Het niveau verschilt ook enorm. Na ruim een jaar online bijlessen, heb ik zowat alle niveaus al mogen ondersteunen. Denk hierbij aan tweedeklas VO, examenkandidaten HAVO en VWO, HBO studenten en zelfs Goethe C2 studenten.

Ook zakelijke opdrachten en cursussen heb ik al mogen verzorgen. Naast vertalingen voor de website, verzorg ik ook online bijles spreekvaardigheid voor klantenservice bijvoorbeeld.

Wat je ook zoekt, je mag mij een berichtje sturen, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen. Ik ben bereikbaar via Instagram, Facebook en/of Whatsapp!

Lees meer informatie over online bijles Duits en online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *