Algemeen Examenjaar Examentraining

TikTok @mevrouw.duits geschorst!

Al langer dan een week is mijn TikTok account @mevrouw.duits geschorst. Omdat mijn video’s zoveel views kregen, merkte ik dat leerlingen echt baat hebben aan mijn tips en uitleg.

Ik kreeg geen waarschuwing en heb ook geen reden van schorsing ontvangen. Ik heb het klachtenformulier al minstens 20x ingevuld, e-mails gestuurd en geprobeerd contact te krijgen met de TikTok support op Twitter. Ik krijg alleen automatisch gegenereerde antwoorden, waarin staat dat ik moet inloggen en via mijn account een bezwaar moet indienen, maar: ik kan niet meer inloggen :’)

Vul hier het formulier van TikTok in en help mijn account vrij te schakelen. Dankjewel!!

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 32 jaar
• Native-speaker
° Duits docente sinds 2012 op het voortgezet onderwijs vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.