Bovenbouw (klas 4 t/m 5) Grammatica Naamvallen Onderbouw (klas 1 t/m 3)

Instagram live terugkijken: naamvallen uitleg 1 november ’22

Moeite met naamvallen? En heb je de Instagram live op 1 november ’22 om 19:30 uur gemist? Geen probleem, je kunt hem op deze pagina terugkijken.

Gezien er de komende tijd in heel Nederland toetsweken op het programma staan, is dit een handig tijdstip om een live naamvallen uitleg te plannen. Geef het door aan je vrienden, klasgenoten, zoon/dochter, zodat zoveel mogelijk mensen meedoen!

Één ding kan ik je verzekeren: ik zorg ervoor dat het niet saai wordt en dat je na afloop van de live méér weet dan ervoor 🙂 Ik geef je handige ezelsbruggetjes en leg uit hoe je snel en makkelijk de uitgangen van de naamvallen kunt leren, op welke volgorde je de juiste naamval moet bepalen, wat naamvallen eigenlijk zijn, enzovoort. Lees in de Instagram post onderaan dit bericht welke onderwerpen aan bod komen. Heb je zelf een vraag? Comment dan op Instagram, zodat ik je vraag kan meenemen naar de live en kan beantwoorden!

Voor wie is deze live bedoeld?
Deze naamvallen uitleg is bedoeld voor leerlingen van zowel de onder- als bovenbouw van de middelbare school (VMBO/HAVO/VWO). Let wel op dat ik het over alle naamvallen zal hebben, dus wanneer je pas de eerste en vierde hebt gehad, moet je er rekening mee houden dat ik er wat dieper op in ga. Maar: altijd handig om meer te weten te komen!

Waar kan ik joinen?
Meekijken en vragen stellen gaat heel makkelijk. Hieronder vind je mijn Instagram channel. Zorg ervoor dat je 1 november ’22 om 19:30 uur op mijn channel bent, zodat je de live niet mist!

Lees meer informatie over online bijles Duits en online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *