Algemeen

Volg @mevrouwduits op Tiktok

Wil je regelmatig tips ontvangen over Duitse grammatica, examenvragen, schoolexamens, literatuur en eigenlijk alles wat met Duits te maken heeft? En soms ook een Tiktok over alledaagse dingen op school zien? Volg dan @mevrouwduits op Tiktok.

Tiktok is altijd up-to-date
Gezien meerdere keren per week tips, uitleg of tutorials op Tiktok deel, is het lastig om deze filmpjes allemaal op deze website onder te brengen. Wil je up-to-date blijven? Volg mij dan op Tiktok!

Nieuw account
Mijn oude account met meer dan 3000 volgers is nog steeds geblokkeerd en ik krijg geen antwoord van de helpdesk. Ondertussen heb ik ongelooflijk veel berichten gestuurd (en ik blijf het doen!), maar ik krijg iedere keer hetzelfde automatische antwoord. Helaas..

Shadowban
Mijn nieuwe account heeft momenteel een ‘shadowban’. Dat wil zeggen dat mijn video’s niet worden vertoond. Hoezo? Ik heb geen idee, nogmaals: helaas..
Gezien ik dagelijks meer dan 700 bezoekers heb op deze website, doe ik hier de oproep! Volg mij en help mij zo tegelijkertijd mijn ‘stem’ op Tiktok terug te winnen 🙂 Alvast bedankt!!

Lees meer informatie over online bijles Duits en online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw