Algemeen

Mijn plannen

In deze post houd ik jullie op de hoogte van mijn plannen in de nabije toekomst. Als je nog een idee hebt voor een bepaald onderwerp dat je graag uitgelegd zou willen hebben, dan laat mij dat weten!

Online bijlessen
Mijn online bijlessen en examentraining zijn via deze website te boeken, maar je kunt ook contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek of meer info. Ik heb op dit moment al een aantal vaste bijlessen staan, maar heb de komende tijd nog ruimte beschikbaar!

Eindexamens
De eindexamens van 2021 zijn achter de rug, de zomervakantie is voorbij en wij gaan ons nu richten op het eindexamen 2022! Ik zal gedurende dit schooljaar meer oefeningen en uitleg posten met betrekking tot de eindexamens Duits.

Grammatica
Gedurende dit schooljaar blijf ik nieuwe uitleg en oefeningen posten. Binnenkort wil ik nog wat meer aandacht besteden aan de naamvallen – niet alle vier bij elkaar – maar even rustig los van elkaar bekijken.

Vaardigheden
Binnenkort wil ik mij richten op tips voor een mondeling examen Duits.

En zo hoop ik gedurende de komende tijd een mooie website te bouwen met veel belangrijke informatie rondom het vak Duits, waar jij als leerling op terug kunt vallen zodra je het even niet zo goed meer snapt.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *