Algemeen

Wat zeggen leerlingen?

Ben je benieuwd wat leerlingen vinden van de bijlessen en examentrainingen Duits van mij? Weet je nog niet zeker of je wel behoefte hebt aan een bijles?

Onderaan de pagina kun je de nieuwste reviews nalezen van leerlingen die bijlessen of examentrainingen bij mij hebben gevolgd. Alle reviews vind je hier.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 14 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Daarnaast vind ik het zelf ook heel belangrijk om regelmatig even stil te staan en te bedenken wat ik nog kan verbeteren aan mijn bijlessen en examentrainingen. Ook ik leer van iedere leerling en dat maakt dit vak zo bijzonder voor mij. Zo lees ik bijvoorbeeld geen teksten meer voor, omdat leerlingen het dan stukken beter begrijpen.

Fijne bijles

Rated 5 out of 5
december 5, 2022

Mijn zoon heeft moeite met duits en mist door een drukke klas soms een stukje uitleg. Zeker die naamvallen vindt hij helemaal niet prettig. Net een mooie 7.8 gehaald voor dit onderdeel. Voor de volgende toets had hij het zelf alweer over die aardige mevrouw duits.

Inge

Antwoord van Mevrouw Duits

Heel erg bedankt voor de mooie review! Geweldig hoe snel hij de uitleg heeft opgepakt 🙂 tot snel!

Hierdoor haal je een voldoende voor Duits CE

Rated 5 out of 5
juni 15, 2022

Echt een top bijles! Ben nooit goed in Duits geweest, begreep er echt niks van. Voor mijn laatste se een 2,4 gehaald waardoor ik erg bang was voor mijn ce. (Zelfs mijn docent van school zei dat het examen erg moeilijk zou worden voor mij). Uiteindelijk heb ik een examentraining van mevrouw Duits gehad en gewoon een 6 gehaald!!!! Echt een top training raad het iedereen aan!

Aicha

Antwoord van Mevrouw Duits

Dank voor je review, Aicha!! Wat een mooi cijfer, gefeliciteerd!!!

Een stuk meer vetrouwen!

Rated 5 out of 5
mei 21, 2022

Ik had 2 keer een uurtje examentraining ivm mijn aankomende Duits examen. Ik heb veel goede tips meegekregen en heeft me zeker een stuk meer vertrouwen gegeven! Als je iemand zoekt die je in een korte periode toch veel kan bijbrengen, is dit zeker een goede keus!

Bobbie van Bladel

Antwoord van Mevrouw Duits

Hoi beste Bobbie, hartelijk dank voor je mooie review! Heel veel succes maandag, het gaat jou wel lukken!!

Ideale voorbereiding op het CE!

Rated 5 out of 5
mei 1, 2022

De online examentraining van mevrouw Duits is ideaal voor als je op korte (of lange) termijn een belangrijk examen voor de deur hebt staan! De handige tips en het bespreken van een oud examen zorgen ervoor dat je precies weet wat je moet doen als je een examen moet maken. Ik vind het heel fijn dat de examentraining er is en raad iedereen het aan om het te nemen als je graag sterker in je schoenen wilt staan voor Duits! Heel erg bedankt voor uw werk 🙂

Tony

Antwoord van Mevrouw Duits

Beste Tony, hartelijk dank voor je mooie woorden!

C2 Großes Deutsches Sprachdiplom

Rated 5 out of 5
november 20, 2021

Ik ben zelf met de Duitse taal opgegroeid en heb altijd Duitse televisie gekeken en Duitse radio geluisterd. Door mijn werk en interesse voor talen had ik mij een jaar geleden voorgenomen om mijn C2 (GDS) toets te doen bij het Goethe Institut in Duitsland. Ik dacht dat mijn Duitse taalvaardigheid wel van dien aard moest zijn, dat ik deze toets met gemak aankon. Helaas moest ik na de eerste poging onderkennen dat mijn lees- en schrijfvaardigheid nog onder de maat waren.
Mijn zoektocht naar een goede Duits docent(e) begon. Na een aantal YouTube video’s bekeken te hebben, heb ik contact gezocht met Mevr. Roggenthien / Mevrouw Duits. Tijdens ons online (het was al coronatijd) kennismakingsgesprek heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt. Ondanks dat Mevrouw Duits nog geen persoonlijke ervaring had met C2 cursisten heeft ze deze uitdaging toch aangenomen.
Zij heeft de aanschaf van een lesboek (ISBN 978-3-19-797493-4) om mijn lees- en schrijfvaardigheid op het juiste peil te brengen geadviseerd. Dat heb ik toen direct besteld!
Met een goede planning, wekelijkse opgaven uit het boek, een consciëntieuze controle van Mevrouw Duits en de online uitleg moet ik zeggen dat ik mij heel goed heb kunnen voorbereiden op het aanstaande examen.
Ik ga door de uitleg van Mevrouw Duits met een veel betere woordkennis, zinsconstructie + grammatica en daardoor met veel meer zelfvertrouwen aan het examen deelnemen.
Een ander belangrijk onderdeel wat we veel hebben geoefend, is het in juiste volgorde zetten van teksten. Daarvoor had Mevrouw Duits zelf teksten voor mij opgeknipt en voorbereid. Dit soort extra dingen zijn voor mij als cursist heel waardevol. Ook aangezien dit onderdeel is van het C2 examen.
Daarnaast is Mevrouw Duits heel fijn in de omgang en heel flexibel als het gaat om lestijden.
Met Mevrouw Duits op naar een Grosses Deutsches Sprachdiplom. (EU: C2)
Tiffany, ein herzliches Dankeschön!

Maarten Noorlander

Antwoord van Mevrouw Duits

Beste Maarten, ten eerste hartelijk dank voor je geweldige review. Ondertussen heb je het examen al achter de rug en wachten wij het resultaat redelijk relaxed af – want je hebt er een goed gevoel over! En gezien jouw vooruitgang gedurende de lessen, kan ik mij dat heel goed voorstellen. Ich danke dir auch ganz herzlich!

Heb je moeite met Duits en ben je nieuwsgierig geworden naar mijn bijlessen of examentrainingen? Je mag mij gerust een berichtje sturen, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en bespreken we hoe ik jou het beste kan helpen.

Kent jouw docent mijn website nog niet? Hij of zij vindt het vast interessant om ook even te komen kijken, want ik heb ook materiaal voor docenten ontworpen. Geef je docent gerust de tip!

Lees meer informatie over online bijles Duits en online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 33 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *