Algemeen

Wat zeggen leerlingen?

Ben je benieuwd wat leerlingen vinden van de bijlessen en examentrainingen Duits van mij? Weet je nog niet zeker of je wel behoefte hebt aan een bijles?

Onderaan de pagina kun je de nieuwste reviews nalezen van leerlingen die bijlessen of examentrainingen bij mij hebben gevolgd. Alle reviews vind je hier.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 36 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Daarnaast vind ik het zelf ook heel belangrijk om regelmatig even stil te staan en te bedenken wat ik nog kan verbeteren aan mijn bijlessen en examentrainingen. Ook ik leer van iedere leerling en dat maakt dit vak zo bijzonder voor mij. Zo lees ik bijvoorbeeld geen teksten meer voor, omdat leerlingen het dan stukken beter begrijpen.

Aanrader voor Artsen die in Duitstalig land(willen) werken!!

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2023

De afgelopen jaren heb ik mij zelf mijn Duits bijgebracht. Helaas deels foutief doordat ik nooit officieel les heb gehad. Ik zag door de bomen het bos niet meer en kon de fouten niet „afleren“. Ik nam privé onderwijs bij Tiffany en merkte al na de eerste lessen een enorm verschil. Mede hierdoor heb ik vandaag met succes de C1-Fachsprachenprüfung voor artsen in München afgelegd en ben ik nu in bezit van de Duitse Approbation!
Ik heb ter voorbereiding op dit examen 4 verschillende docenten gehad (oa ook voor het medisch Duits) maar Tiffany was echt de beste. Kies haar als je iemand zoekt die zeer nauwkeurig je fouten kan ontdekken en verbetersuggesties kan geven, ontzettend warm, empathisch en persoonlijk is en je de beste ezelsbruggetjes voor grammaticaregels kan geven (die voor altijd blijven hangen!)
Ontzettend bedankt!!!!!

Myra Schleedoorn

Redder in nood

Rated 5 out of 5
juli 26, 2023

Echt top is maar een uurtje per dag ik moest in een week op eindexamen niveau Duits komen na 2 jaar geen Duits meer gehad te hebben. Ik liet zien wat ik moest leren voor de toelatingstoets en kreeg als antwoord: “dat gaan we redden”. Uitslag van de toets was precies een 5,5 dus ik ga dankzij mevrouw Duits volgend jaar mijn droomopleding doen. Echt top dikke aanrader

Tom

Extra uitleg voor examens HAVO

Rated 5 out of 5
juli 14, 2023

Mevrouw Duits heeft mijn zoons geholpen met oefenen voor hun HAVO examens. Met hele praktische tips hoe je door Duitse teksten kan lezen om vragen te beantwoorden en terug te vinden in de tekst. Echt enorm handig.
Ze zijn ook geslaagd! 🎓

Monique

Door haar een voldoende gehaald

Rated 5 out of 5
juni 30, 2023

Voldoendes halen was hiervoor lastig maar door de methode van mevrouw Duits heb ik een voldoende weten te behalen

Josephine

Top!

Rated 5 out of 5
juni 28, 2023

Fijne docent, Geeft goeie tips! Aanrader!

Renske Eerdmans

Heb je moeite met Duits en ben je nieuwsgierig geworden naar mijn bijlessen of examentrainingen? Je mag mij gerust een berichtje sturen, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en bespreken we hoe ik jou het beste kan helpen.

Kent jouw docent mijn website nog niet? Hij of zij vindt het vast interessant om ook even te komen kijken, want ik heb ook materiaal voor docenten ontworpen. Geef je docent gerust de tip!

Lees meer informatie over online bijles Duits en online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *