Algemeen

Wat zeggen leerlingen?

Ben je benieuwd wat leerlingen vinden van de bijlessen en examentrainingen Duits van mij? Weet je nog niet zeker of je wel behoefte hebt aan een bijles?

Onderaan de pagina kun je de nieuwste reviews nalezen van leerlingen die bijlessen of examentrainingen bij mij hebben gevolgd. Alle reviews vind je hier.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 42 reviews)
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Daarnaast vind ik het zelf ook heel belangrijk om regelmatig even stil te staan en te bedenken wat ik nog kan verbeteren aan mijn bijlessen en examentrainingen. Ook ik leer van iedere leerling en dat maakt dit vak zo bijzonder voor mij. Zo lees ik bijvoorbeeld geen teksten meer voor, omdat leerlingen het dan stukken beter begrijpen.

German tutoring

Rated 5 out of 5
april 13, 2024

During my study program, Tiffany has helped me tremendously with passing my University’s German courses. She has an extensive knowledge and has mastered all angles of the language to the fullest. From feedback sessions, and preparing for interviews in high-level German to grammar, vocabulary, and written assignments, she is your go-to teacher. Highly recommended!

Jeroen

bijles mevrouw Duits

Rated 5 out of 5
april 4, 2024

Mevrouw Duits heeft me in slechts drie maanden perfect voorbereid op mijn A2 Duits examen. Ze was ongelooflijk vriendelijk, heel behulpzaam en haar uitleg was super duidelijk. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft met Duits, ongeacht het gebied of niveau. Ook staan op haar website handige video’s, nuttige tips en goede aantekeningen die het leerproces nog effectiever maken.

Lynn Donkers

Superbegeleiding

Rated 5 out of 5
januari 10, 2024

Ik had ter voorbereiding op het C1 examen vooral begeleiding nodig op mijn onzekerheid. Tiffany heeft daar super op ingespeeld door juist moeilijkere opdrachten te gebruiken waardoor het Goethe examen heel erg meeviel. Zonder tranen, paniek en herkansing direct behaald.
Tiffany is goed bereikbaar en er zijn geen moeilijkheden geweest bij het inplannen van de momenten.

Kristel

Geweldige uitleg

Rated 5 out of 5
december 14, 2023

Wat een geweldige uitleg!! Ik geef al jaren les, maar ik heb pas geleden de filmpjes bekeken en vind de filmpjes met uitleg heel verhelderend. Het heeft me een aantal goede tips gegeven!!

Adri

Zeer fijne website

Rated 5 out of 5
november 2, 2023

Ik vind deze uitleg heel fijn. Ik snap het super goed
Heel fijn dat u dit voor ons doet.
Wat bent u een leuke mevrouw.

Nathan besselsen

Heb je moeite met Duits en ben je nieuwsgierig geworden naar mijn bijlessen of examentrainingen? Je mag mij gerust een berichtje sturen, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en bespreken we hoe ik jou het beste kan helpen.

Kent jouw docent mijn website nog niet? Hij of zij vindt het vast interessant om ook even te komen kijken, want ik heb ook materiaal voor docenten ontworpen. Geef je docent gerust de tip!

Lees meer informatie over online bijles Duits en online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *