Heb je een online bijles of examentraining van mij gevolgd? Of heb ik jou op een andere manier kunnen helpen met Duits? Dan zou ik het erg leuk vinden als je hier een review achterlaat, zodat mensen kunnen lezen of jij hier tevreden mee was en waardoor dat komt. Alvast hartelijk dank!

In der Mitte von Schwierigkeiten liegen die Möglichkeiten – Albert Einstein
In het midden van de moeilijkheid, ligt de kans

Heb je mijn Instagram en Facebook account al gezien? Hier post ik regelmatig uitleg en tips.

Bijles gehad van Mevrouw Duits

Rated 5 out of 5
mei 20, 2023

Ik heb normaal heel veel moeite met duits, maar ik heb toen bijles gehad en het ging heel veel beter. Ze legt goed uit hoe je bepaalde vragen moet beantwoorden en ze helpt goed met het begrijpen van de vraag.

Thijs

Begon met spanning. Ging na de lessen met zelf vertrouwen de toets in

Rated 5 out of 5
mei 12, 2023

Ik heb 4 keer individuele lessen gevolgd. lessen waren heel nuttig. Ik begon met leren voor de toets en toen vond ik het best moeilijk. Na de eerste les voelde ik me al een stuk zelf verzekerder. Na de laatste les ging ik met alle zelfvertrouwen mijn examen in. De tips zijn de beste.

Mick

Online examentraining

Rated 5 out of 5
mei 12, 2023

Ik vond de examentraining heel fijn met een duidelijk stappenplan per soort vraag die je kan krijgen. Ik raad het iedereen aan die moeite heeft met leesteksten of net een puntje hoger wilt halen!

Bo

Individuele examentraining

Rated 5 out of 5
mei 11, 2023

Super fijne tips gehad passend bij mijn zwakke punten. Zelfs voor mijn eindexamen nu minimaal een 6,5 door de tips van Mevrouw Duits. Echt een aanrader 😉

Sienna

Leerzaam maar ook leuk

Rated 5 out of 5
mei 11, 2023

In vergelijking met wat ik verwacht had van examentraining, was dit veel leuker en ook productiever dan ik had verwacht. We hebben samen 4 examens doorgelopen die ik zelf van te voren gemaakt had en ik heb hierbij veel tips gekregen over hoe ik het de volgende keer beter kon doen, terwijl we ook veel gelachen hebben over hoe belachelijk sommige vragen eigenlijk wel niet waren. Als je niet helemaal zeker bent over hoe je ervoor staat met je Duits lezen, dan is dit zeker een aanrader!

Yannick Zwanepol

Examentraining in groepjes

Rated 5 out of 5
mei 11, 2023

Ik heb de eindexamentraining gevolgd en deze is zeker aan te raden! Vandaag bij het CE mooi even 40 vd 49 punten binnengesleept op het vwo met slechts 2 schooljaren aan ervaring met Duits. Heb in totaal 8 uur aan examentraining van mevrouw Duits gevolgd in deze tijd. Het was zowel handig voor de fundamentele tips en strategieën als het doelgericht oefenen met verschillende examenvragen. 100% het geld waard!

Tony

Online examentraining in groepjes

Rated 4 out of 5
mei 10, 2023

De afgelopen twee avonden voor het examen waren erg leerzaam!
Ik heb handige tips en trucs gekregen van mevrouw Duits tijdens het maken en bespreken van een examen!! Die ga ik morgen zeker gebruiken bij het examen.
Erg bedankt hiervoor!

Bram

Leren met plezier

Rated 5 out of 5
april 12, 2023

Ik kwam bij mevrouw Duits terecht via Instagram na het opzoeken van Duitse woordjes omdat ik in Oostenrijk werkte en dus als een sneltrein wel wat moest kunnen verstaan en spreken.
Ze heeft me hierbij heel erg geholpen en dan ook nog de lessen tof gemaakt! Met haar heb je altijd een extra lag voor de rest van de dag. Ja leren met plezier noem ik het! Dankjewel voor je fijne lessen!

Lisabeth

Duidelijke bijles met handige ezelsbruggetjes!

Rated 5 out of 5
april 2, 2023

Tiffany is een fijne docent die zich goed in de student kan verplaatsen. Voor mijn hbo-studie heb ik meerdere keren het Duits tentamen moeten herkansen en uiteindelijk Tiffany ingeschakeld. Ze heeft me de stof beter leren begrijpen en hielp me met makkelijke ezelsbruggetjes bedenken. Ook maakte ze extra oefenmateriaal wat ik kon gebruiken om te oefenen. Nu heb ik er de volle vertrouwen in dat ik het ga halen! Bedankt voor je hulp en fijne lessen!!😊
Groetjes Milou

Milou

Profielwerkstuk begeleiding

Rated 5 out of 5
april 2, 2023

Mevrouw Duits heeft mij geholpen door mij te begeleiden bij mijn PWS. Ik ben haar hier heel dankbaar voor! Zonder haar was ik hier niet uitgekomen. Ik raad haar dan ook bij iedereen aan! Helemaal top en erg bedankt!

Tara Ahmad