Heb je een online bijles of examentraining van mij gevolgd? Of heb ik jou op een andere manier kunnen helpen met Duits? Dan zou ik het erg leuk vinden als je hier een review achterlaat, zodat mensen kunnen lezen of jij hier tevreden mee was en waardoor dat komt. Alvast hartelijk dank!

In der Mitte von Schwierigkeiten liegen die Möglichkeiten – Albert Einstein
In het midden van de moeilijkheid, ligt de kans

Heb je mijn Instagram en Facebook account al gezien? Hier post ik regelmatig uitleg en tips.

Zeer fijne website

Rated 5 out of 5
november 2, 2023

Ik vind deze uitleg heel fijn. Ik snap het super goed
Heel fijn dat u dit voor ons doet.
Wat bent u een leuke mevrouw.

Nathan besselsen

Super fijne bijles!

Rated 5 out of 5
oktober 10, 2023

De bijlessen zijn heel persoonlijk, het is geen standaard les! Tiffany is heel behulpzaam, ze legt alles op een fijne helder manier uit en ze heeft veel tips. Ook maakt ze fijne aantekeningen die je later nog kan bekijken.

Hanna Eltink

Aanrader voor Artsen die in Duitstalig land(willen) werken!!

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2023

De afgelopen jaren heb ik mij zelf mijn Duits bijgebracht. Helaas deels foutief doordat ik nooit officieel les heb gehad. Ik zag door de bomen het bos niet meer en kon de fouten niet „afleren“. Ik nam privé onderwijs bij Tiffany en merkte al na de eerste lessen een enorm verschil. Mede hierdoor heb ik vandaag met succes de C1-Fachsprachenprüfung voor artsen in München afgelegd en ben ik nu in bezit van de Duitse Approbation!
Ik heb ter voorbereiding op dit examen 4 verschillende docenten gehad (oa ook voor het medisch Duits) maar Tiffany was echt de beste. Kies haar als je iemand zoekt die zeer nauwkeurig je fouten kan ontdekken en verbetersuggesties kan geven, ontzettend warm, empathisch en persoonlijk is en je de beste ezelsbruggetjes voor grammaticaregels kan geven (die voor altijd blijven hangen!)
Ontzettend bedankt!!!!!

Myra Schleedoorn

Redder in nood

Rated 5 out of 5
juli 26, 2023

Echt top is maar een uurtje per dag ik moest in een week op eindexamen niveau Duits komen na 2 jaar geen Duits meer gehad te hebben. Ik liet zien wat ik moest leren voor de toelatingstoets en kreeg als antwoord: “dat gaan we redden”. Uitslag van de toets was precies een 5,5 dus ik ga dankzij mevrouw Duits volgend jaar mijn droomopleding doen. Echt top dikke aanrader

Tom

Extra uitleg voor examens HAVO

Rated 5 out of 5
juli 14, 2023

Mevrouw Duits heeft mijn zoons geholpen met oefenen voor hun HAVO examens. Met hele praktische tips hoe je door Duitse teksten kan lezen om vragen te beantwoorden en terug te vinden in de tekst. Echt enorm handig.
Ze zijn ook geslaagd! 🎓

Monique

Door haar een voldoende gehaald

Rated 5 out of 5
juni 30, 2023

Voldoendes halen was hiervoor lastig maar door de methode van mevrouw Duits heb ik een voldoende weten te behalen

Josephine

Top!

Rated 5 out of 5
juni 28, 2023

Fijne docent, Geeft goeie tips! Aanrader!

Renske Eerdmans

van een 5.4 naar een 7.5

Rated 5 out of 5
juni 28, 2023

Ik ben zo enthousiast over haar uitleg, omdat je deze uitleg op school hoogst waarschijnlijk nog niet eerder hebt gehoord. Ze laat je hele andere opzichten zien in bijvoorbeeld het begrijpen van leesteksten.

Lola

Heel goed!

Rated 5 out of 5
juni 27, 2023

Top training!
Love mevrouw ❤️

shini

Als je niet voor deze Goat kiest dan weet ik het ook niet meer!

Rated 5 out of 5
juni 27, 2023

Wil jij een beter cijfer dan kies voor mevrouw Duits. Geloof mij geen ene docent die een beter hart heeft dan haar en die gewoon oprecht wilt dat je het haalt. Ik kan oprecht geen betere docent wensen deze vrouw is goated. ❤️👀

Imad