Heb je een online bijles of examentraining van mij gevolgd? Of heb ik jou op een andere manier kunnen helpen met Duits? Dan zou ik het erg leuk vinden als je hier een review achterlaat, zodat mensen kunnen lezen of jij hier tevreden mee was en waardoor dat komt. Alvast hartelijk dank!

In der Mitte von Schwierigkeiten liegen die Möglichkeiten – Albert Einstein
In het midden van de moeilijkheid, ligt de kans

Heb je mijn Instagram en Facebook account al gezien? Hier post ik regelmatig uitleg en tips.

Van een 5 naar een 8!

Rated 5 out of 5
juni 27, 2024

Heel blij met de hulp van Tiffany. In 5 lessen heb ik geleerd hoe een tekst te lezen en te begrijpen. Leuk contact, fijn om 1-op-1 aandacht te krijgen. 5V met een 8 voor mn laatste leestoets afgerond!

Hidde

heel goed

Rated 4 out of 5
mei 6, 2024

super goede tips en duidelijk uitgelegd! geen 5 sterren, omdat de bijbehorende filmpjes op tiktok soms met muziek wordt gedaan en dat heel erg afleidt.

sl

German tutoring

Rated 5 out of 5
april 13, 2024

During my study program, Tiffany has helped me tremendously with passing my University’s German courses. She has an extensive knowledge and has mastered all angles of the language to the fullest. From feedback sessions, and preparing for interviews in high-level German to grammar, vocabulary, and written assignments, she is your go-to teacher. Highly recommended!

Jeroen

bijles mevrouw Duits

Rated 5 out of 5
april 4, 2024

Mevrouw Duits heeft me in slechts drie maanden perfect voorbereid op mijn A2 Duits examen. Ze was ongelooflijk vriendelijk, heel behulpzaam en haar uitleg was super duidelijk. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft met Duits, ongeacht het gebied of niveau. Ook staan op haar website handige video’s, nuttige tips en goede aantekeningen die het leerproces nog effectiever maken.

Lynn Donkers

Superbegeleiding

Rated 5 out of 5
januari 10, 2024

Ik had ter voorbereiding op het C1 examen vooral begeleiding nodig op mijn onzekerheid. Tiffany heeft daar super op ingespeeld door juist moeilijkere opdrachten te gebruiken waardoor het Goethe examen heel erg meeviel. Zonder tranen, paniek en herkansing direct behaald.
Tiffany is goed bereikbaar en er zijn geen moeilijkheden geweest bij het inplannen van de momenten.

Kristel

Geweldige uitleg

Rated 5 out of 5
december 14, 2023

Wat een geweldige uitleg!! Ik geef al jaren les, maar ik heb pas geleden de filmpjes bekeken en vind de filmpjes met uitleg heel verhelderend. Het heeft me een aantal goede tips gegeven!!

Adri

Zeer fijne website

Rated 5 out of 5
november 2, 2023

Ik vind deze uitleg heel fijn. Ik snap het super goed
Heel fijn dat u dit voor ons doet.
Wat bent u een leuke mevrouw.

Nathan besselsen

Super fijne bijles!

Rated 5 out of 5
oktober 10, 2023

De bijlessen zijn heel persoonlijk, het is geen standaard les! Tiffany is heel behulpzaam, ze legt alles op een fijne helder manier uit en ze heeft veel tips. Ook maakt ze fijne aantekeningen die je later nog kan bekijken.

Hanna Eltink

Aanrader voor Artsen die in Duitstalig land(willen) werken!!

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2023

De afgelopen jaren heb ik mij zelf mijn Duits bijgebracht. Helaas deels foutief doordat ik nooit officieel les heb gehad. Ik zag door de bomen het bos niet meer en kon de fouten niet „afleren“. Ik nam privé onderwijs bij Tiffany en merkte al na de eerste lessen een enorm verschil. Mede hierdoor heb ik vandaag met succes de C1-Fachsprachenprüfung voor artsen in München afgelegd en ben ik nu in bezit van de Duitse Approbation!
Ik heb ter voorbereiding op dit examen 4 verschillende docenten gehad (oa ook voor het medisch Duits) maar Tiffany was echt de beste. Kies haar als je iemand zoekt die zeer nauwkeurig je fouten kan ontdekken en verbetersuggesties kan geven, ontzettend warm, empathisch en persoonlijk is en je de beste ezelsbruggetjes voor grammaticaregels kan geven (die voor altijd blijven hangen!)
Ontzettend bedankt!!!!!

Myra Schleedoorn

Redder in nood

Rated 5 out of 5
juli 26, 2023

Echt top is maar een uurtje per dag ik moest in een week op eindexamen niveau Duits komen na 2 jaar geen Duits meer gehad te hebben. Ik liet zien wat ik moest leren voor de toelatingstoets en kreeg als antwoord: “dat gaan we redden”. Uitslag van de toets was precies een 5,5 dus ik ga dankzij mevrouw Duits volgend jaar mijn droomopleding doen. Echt top dikke aanrader

Tom