Algemeen

Tegenvallend kerstrapport?

Met de feestdagen in zicht, komt ook het kerstrapport weer dichterbij. Heb je al gezien dat het tegenvalt? En is Duits hier een oorzaak van? Dan kan ik jou helpen.

Op dit moment komen er steeds meer bijles Duits en examentraining Duits aanvragen binnen, maar ik heb zéker in de kerstvakantie nog plekjes vrij!

Hoe kan ik bijles Duits of examentraining Duits aanvragen?
Stuur mij gewoon een appje via Whatsapp, dan plannen wij eerst een kennismakingsgesprek via Zoom. Dit duurt ongeveer een half uur, is helemaal gratis, en dan bespreken wij wat jouw situatie is. Wat vind je moeilijk? Waar wil je mee oefenen? Hoe kan ik jou het beste helpen? Hiervoor heb ik alleen je mailadres nodig.

Hoe ziet een bijles Duits bij Mevrouw Duits eruit?
Ik heb geen kant-en-klare lessen liggen, dat komt natuurlijk omdat iedereen weer tegen andere problemen aanloopt. Zodra ik weet wat jij lastig vindt, bereid ik oefenopdrachten voor. Tijdens onze eerste bijles Duits of examentraining Duits beginnen we met de uitleg van de stof die jij lastig vindt. Alles wat je al begrijpt, gaan we uiteraard niet helemaal behandelen. Zodra je het niet meer snapt, haak ik meteen in. Wij doorlopen samen de stof en ik help jou precies te begrijpen hoe het werkt. Gezien wij met zijn tweeën zijn, is het meer een ‘gesprek’ dan een ‘les’. Er is meer dan voldoende tijd en ruimte voor alle vragen die je over Duits wilt stellen. Begrijp je het nog steeds niet? Dan leg ik het op een andere manier uit. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand de stof na mijn uitleg nog niet heeft begrepen, dus maak je geen zorgen!

Wat zeggen leerlingen?
In het artikel Wat zeggen leerlingen? kun je lezen wat voorgaande leerlingen vinden van mijn bijles Duits en examentraining Duits.

Wat kost bijles Duits en examentraining Duits?
Ik bied verschillende pakketten aan, het komt erop neer dat wanneer je meer lessen volgt, de lessen goedkoper zijn. Alle pakketten en prijzen voor bijles Duits en examentraining Duits staan in de bijgevoegde pagina’s.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw