Examenjaar Examentraining

Instagram live examentips Duits

Zet het in je agenda! Zaterdag 6 mei om 18 uur ga ik live op Instagram de belangrijkste tips en trucs voor het examen Duits laten zien. Daarnaast heb je uiteraard ook de mogelijk om vragen te stellen en zal ik deze beantwoorden!

Waar vind ik de live examentips?
De live examentips Duits zullen plaatsvinden via mijn Instagram account. Volg mij alvast om er zeker van te zijn dat je het niet mist! Naast de live vind je op mijn Instagram ook handige tips en trucs voor het vak Duits.

Wat kan ik verwachten van de live examentips?
Tijdens de live examentips Duits zal ik de belangrijkste vraagsoorten doornemen en vertellen hoe je deze het beste kunt aanpakken. Daarnaast geef ik bijvoorbeeld ook uitleg wanneer en hoe je signaalwoorden moet gebruiken en hoe je deze het beste kunt leren. Tussendoor of achteraf is er ruimte om vragen te stellen en zal ik mijn best doen om ze allemaal te beantwoorden!

Geef het door!
Geef je zelf les of doe je dit jaar examen Duits? Vertel aan zoveel mogelijk examenleerlingen dat ze deze live examentips Duits niet mogen missen!

Examentraining Duits reserveren?
Wil je examentraining Duits volgen? Er zijn nog voldoende plekken beschikbaar in de online examentrainingen CSE tijdvak 1!

Lees meer informatie over individuele online bijles Duits en individuele online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw