Algemeen

Schooljaar 23/24 goed beginnen

Het is ondertussen al augustus en het nieuwe schooljaar komt met de dag dichterbij. Ik hoop uiteraard van harte dat je een hele fijne zomervakantie hebt gehad en dat je straks met nieuwe energie en motivatie aan schooljaar 23/24 kunt beginnen!

Een lastig begin?
Staat er een wat moeilijk begin op je te wachten, omdat je bijvoorbeeld:
– een niveau bent opgestroomd?
– onder bepaalde voorwaarden over bent gegaan?
– bent blijven zitten?
– voor het eerst Duits hebt ivm een profielswitch?
– gewoon moeite hebt met Duits?

Wat te doen?
Neem gerust contact op, zodat wij een kennismakingsgesprek kunnen plannen. Zo’n gesprek is geheel vrijblijvend en duurt meestal niet langer dan een half uur. Wij bespreken jouw situatie en kijken daarbij naar hoe ik jou het beste kan helpen om je zo snel mogelijk naar het gewenste niveau te tillen.

Wacht niet tot vlak vóór de toetsweek!
Gezien het snel groeiende aantal leerlingen, wil ik je heel graag adviseren niet te wachten tot vlak vóór de toetsweek. De toetsweken zijn bij mij altijd hoogseizoenen!

Zwangerschapsverlof
Dit jaar is het extra belangrijk om op tijd je bijlessen voor toetsweek 1 (eind oktober/begin november) te plannen, omdat ik ergens rond deze tijd met zwangerschapsverlof zal gaan. Wil je je goed voorbereiden op de eerste toetsweek van het nieuwe schooljaar? Neem alsjeblieft op tijd contact op, zodat wij nog om mijn zwangerschapsverlof heen kunnen werken. De lengte van mijn verlof hangt af van mijn herstel. Ik verwacht geen wekenlange pauze.

Benieuwd naar wat leerlingen zeggen over mijn bijlessen?
Dat kan ik mij goed voorstellen. Vol trots kan ik ondertussen vertellen, dat ik nog geen enkele ontevreden leerling heb gehad. In de afgelopen anderhalf jaar, heb ik enorm veel leerlingen geholpen bij hun ontwikkeling rondom het schoolvak Duits (op alle niveaus). Lees gerust de reviews, ze zijn zo leuk!

Aanrader voor Artsen die in Duitstalig land(willen) werken!!

Rated 5 out of 5
augustus 4, 2023

De afgelopen jaren heb ik mij zelf mijn Duits bijgebracht. Helaas deels foutief doordat ik nooit officieel les heb gehad. Ik zag door de bomen het bos niet meer en kon de fouten niet „afleren“. Ik nam privé onderwijs bij Tiffany en merkte al na de eerste lessen een enorm verschil. Mede hierdoor heb ik vandaag met succes de C1-Fachsprachenprüfung voor artsen in München afgelegd en ben ik nu in bezit van de Duitse Approbation!
Ik heb ter voorbereiding op dit examen 4 verschillende docenten gehad (oa ook voor het medisch Duits) maar Tiffany was echt de beste. Kies haar als je iemand zoekt die zeer nauwkeurig je fouten kan ontdekken en verbetersuggesties kan geven, ontzettend warm, empathisch en persoonlijk is en je de beste ezelsbruggetjes voor grammaticaregels kan geven (die voor altijd blijven hangen!)
Ontzettend bedankt!!!!!

Myra Schleedoorn

Redder in nood

Rated 5 out of 5
juli 26, 2023

Echt top is maar een uurtje per dag ik moest in een week op eindexamen niveau Duits komen na 2 jaar geen Duits meer gehad te hebben. Ik liet zien wat ik moest leren voor de toelatingstoets en kreeg als antwoord: “dat gaan we redden”. Uitslag van de toets was precies een 5,5 dus ik ga dankzij mevrouw Duits volgend jaar mijn droomopleding doen. Echt top dikke aanrader

Tom

Extra uitleg voor examens HAVO

Rated 5 out of 5
juli 14, 2023

Mevrouw Duits heeft mijn zoons geholpen met oefenen voor hun HAVO examens. Met hele praktische tips hoe je door Duitse teksten kan lezen om vragen te beantwoorden en terug te vinden in de tekst. Echt enorm handig.
Ze zijn ook geslaagd! 🎓

Monique

Door haar een voldoende gehaald

Rated 5 out of 5
juni 30, 2023

Voldoendes halen was hiervoor lastig maar door de methode van mevrouw Duits heb ik een voldoende weten te behalen

Josephine

Top!

Rated 5 out of 5
juni 28, 2023

Fijne docent, Geeft goeie tips! Aanrader!

Renske Eerdmans

Heb je interesse en wil je meer weten over mijn online bijles Duits of online examentraining Duits? Stuur gerust een berichtje!

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw