Algemeen

Schooljaar 23/24 goed beginnen

Het is ondertussen al augustus en het nieuwe schooljaar komt met de dag dichterbij. Ik hoop uiteraard van harte dat je een hele fijne zomervakantie hebt gehad en dat je straks met nieuwe energie en motivatie aan schooljaar 23/24 kunt beginnen!

Een lastig begin?
Staat er een wat moeilijk begin op je te wachten, omdat je bijvoorbeeld:
– een niveau bent opgestroomd?
– onder bepaalde voorwaarden over bent gegaan?
– bent blijven zitten?
– voor het eerst Duits hebt ivm een profielswitch?
– gewoon moeite hebt met Duits?

Wat te doen?
Neem gerust contact op, zodat wij een kennismakingsgesprek kunnen plannen. Zo’n gesprek is geheel vrijblijvend en duurt meestal niet langer dan een half uur. Wij bespreken jouw situatie en kijken daarbij naar hoe ik jou het beste kan helpen om je zo snel mogelijk naar het gewenste niveau te tillen.

Wacht niet tot vlak vóór de toetsweek!
Gezien het snel groeiende aantal leerlingen, wil ik je heel graag adviseren niet te wachten tot vlak vóór de toetsweek. De toetsweken zijn bij mij altijd hoogseizoenen!

Zwangerschapsverlof
Dit jaar is het extra belangrijk om op tijd je bijlessen voor toetsweek 1 (eind oktober/begin november) te plannen, omdat ik ergens rond deze tijd met zwangerschapsverlof zal gaan. Wil je je goed voorbereiden op de eerste toetsweek van het nieuwe schooljaar? Neem alsjeblieft op tijd contact op, zodat wij nog om mijn zwangerschapsverlof heen kunnen werken. De lengte van mijn verlof hangt af van mijn herstel. Ik verwacht geen wekenlange pauze.

Benieuwd naar wat leerlingen zeggen over mijn bijlessen?
Dat kan ik mij goed voorstellen. Vol trots kan ik ondertussen vertellen, dat ik nog geen enkele ontevreden leerling heb gehad. In de afgelopen anderhalf jaar, heb ik enorm veel leerlingen geholpen bij hun ontwikkeling rondom het schoolvak Duits (op alle niveaus). Lees gerust de reviews, ze zijn zo leuk!

heel goed

Rated 4 out of 5
mei 6, 2024

super goede tips en duidelijk uitgelegd! geen 5 sterren, omdat de bijbehorende filmpjes op tiktok soms met muziek wordt gedaan en dat heel erg afleidt.

sl

German tutoring

Rated 5 out of 5
april 13, 2024

During my study program, Tiffany has helped me tremendously with passing my University’s German courses. She has an extensive knowledge and has mastered all angles of the language to the fullest. From feedback sessions, and preparing for interviews in high-level German to grammar, vocabulary, and written assignments, she is your go-to teacher. Highly recommended!

Jeroen

bijles mevrouw Duits

Rated 5 out of 5
april 4, 2024

Mevrouw Duits heeft me in slechts drie maanden perfect voorbereid op mijn A2 Duits examen. Ze was ongelooflijk vriendelijk, heel behulpzaam en haar uitleg was super duidelijk. Ik zou haar absoluut aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft met Duits, ongeacht het gebied of niveau. Ook staan op haar website handige video’s, nuttige tips en goede aantekeningen die het leerproces nog effectiever maken.

Lynn Donkers

Superbegeleiding

Rated 5 out of 5
januari 10, 2024

Ik had ter voorbereiding op het C1 examen vooral begeleiding nodig op mijn onzekerheid. Tiffany heeft daar super op ingespeeld door juist moeilijkere opdrachten te gebruiken waardoor het Goethe examen heel erg meeviel. Zonder tranen, paniek en herkansing direct behaald.
Tiffany is goed bereikbaar en er zijn geen moeilijkheden geweest bij het inplannen van de momenten.

Kristel

Geweldige uitleg

Rated 5 out of 5
december 14, 2023

Wat een geweldige uitleg!! Ik geef al jaren les, maar ik heb pas geleden de filmpjes bekeken en vind de filmpjes met uitleg heel verhelderend. Het heeft me een aantal goede tips gegeven!!

Adri

Heb je interesse en wil je meer weten over mijn online bijles Duits of online examentraining Duits? Stuur gerust een berichtje!

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw