Algemeen Bovenbouw (klas 4 t/m 5) Oefeningen Onderbouw (klas 1 t/m 3) Vaardigheden

Eerste les: je moet jezelf voorstellen

Gezien het nieuwe schooljaar in alle delen van Nederland zo langzamerhand wordt ingeluid, is het weer tijd om jezelf (bij ieder schoolvak) voor te stellen.
Bij het vak Duits, gebeurt dit uiteraard meestal in het Duits. Zodat dit zo soepel mogelijk verloopt, geef ik je een aantal tips. Kijk alvast even de TikTok waarin ik je laat zien hoe je jezelf snel en simpel in het Duits kunt voorstellen tijdens de eerste les van het nieuwe schooljaar.

Wil je jezelf graag iets uitgebreider voorstellen of krijg je de opdracht dit te doen? In het gelinkte artikel vind je allemaal voorbeeldzinnen om jezelf uitgebreid voor te stellen in het Duits. Heb je verder nog vragen of heb je hulp nodig met Duits? Neem gerust contact met mij op.

Lees meer informatie over online bijles Duits en online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw