Examenjaar Examentraining

Eindexamens in zicht

Het is alweer april en dat kan maar één ding betekenen, juist, de eindexamens komen weer een stuk dichterbij.
En dat voel ik ook enorm! Op dit moment staan alle avonden tot aan tijdvak 1 bij mij tot sowieso 20:30u gereserveerd voor examentraining. Geweldig voor mij, maar misschien wat minder voor jou.. Zeker als je nog een plekje zoekt voor een superhandige examentraining.

De online examentrainingen in groepjes van maximaal 15 leerlingen gingen vorig schooljaar erg goed en werden door de leerlingen ook enorm gewaardeerd. Lees gerust even alle reviews, zodat je een beeld kunt vormen bij de ervaringen van vorig schooljaar.

Heb je tijd in de ochtenden of middagen? Dan is de kans groot dat je nog individuele examentraining Duits kunt volgen voor tijdvak 1. Stuur gerust een berichtje om naar de mogelijkheden te vragen.

Eindexamens in zicht – wat nu?
Wat kun je zelf doen om je goed voor te bereiden op het eindexamen Duits?
Het belangrijkste is, om zoveel mogelijk te oefenen en iedere keer goed te kijken waarom welk antwoord goed is. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen door de oude eindexamens te maken, waarvan ik de bespreking heb opgenomen.
Signaalwoorden leren herkennen en de bijhorende functies leren is ook erg belangrijk.
Neem vooral alle tips voor het examenjaar op mijn website even door en volg mij op TikTok en Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent!

Klik hier voor meer informatie over online bijles Duits en en online examentraining Duits.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw