Examenjaar Examentraining

Examentraining herkansing Duits

Moet je Duits herkansen? Heb je geen idee hoe je de verschillende vraagsoorten van je eindexamen Duits moet aanpakken? Kein Problem! Uiteraard bied ik ook voor de herkansingen weer examentrainingen, zodat jij precies weet wat je tijdens je herkansing van Duits moet doen!

Hoe zien de online examentrainingen Duits voor de herkansingen eruit?
Gezien de verwachte drukte, werk ik nu met groepjes van maximaal 20 leerlingen. De training vindt online plaats via Zoom. Gedurende 60 minuten laat ik zien welke vraagsoorten er zijn en hoe je deze precies moet aanpakken. Daarbij geef ik uiteraard voorbeelden. Je leert in dit uur alle bekende tips & hacks van mijn TikTok kanaal toe te passen. Na afloop van de training ontvang je mijn examenhack Duits samenvatting t.w.v. €14,95. Na afloop is er tijd voor eventuele individuele vragen.

Wanneer zijn de online examentrainingen Duits voor de herkansingen?

VMBOHAVOVWO
vrijdag 14 juni 13:30woensdag 12 juni 19:15woensdag 12 juni 20:30
maandag 17 juni 14:00vrijdag 14 juni 12:00vrijdag 14 juni 10:45

Wat zijn de kosten van een online examentraining voor de herkansing van Duits?
Examentraining in een groep van max 20 leerlingen op een bovengenoemd tijdstip kost €49,95. Om je plekje definitief te reserveren, vraag ik vooraf te betalen via een betaallink die je van mij direct na je aanmelding ontvangt.

Hoe meld ik mij aan?
Stuur mij via onderstaand knopje een berichtje en meld je aan! Let op, ik verwacht dat de trainingen snel vol zullen zitten! Noem in dit bericht het volgende:

  • het betreffende niveau VMBO/HAVO/VWO
  • dag en tijdstip
  • je naam
  • je mailadres

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld voor een online examentraining voor de herkansing van Duits?
Je ontvangt uiteraard een reactie van mij waarin ik aangeef of er nog plek is of niet. Zo ja, ontvang je een betaallink. Zodra je het bedrag hebt overgemaakt, is je plekje definitief gereserveerd! Je ontvangt dan de avond voor de examentraining een Zoomlink via de mail, waarmee je de examentraining kunt volgen.

Wil je liever 1 op 1 les?
Dan kan ook, maar erg beperkt. Er zijn nog wel enkele individuele plekken beschikbaar. Stuur gerust een appje om te vragen naar de mogelijkheden.

Over auteur

• Tiffany Roggenthien
• 34 jaar
• Native-speaker
• Eerste graads docente Duits
° Werkzaam in het onderwijs sinds 2012; vmbo/havo/vwo zowel onder- als bovenbouw